HotelsCombined
En del av
krSvenska kronor
Mest använda valutor
Alla valutor

Välkommen hotellchef.

Nu kör vi.
Vill du utöka din affärsverksamhet med världens ledande resesökmotor?
Vare sig du förvaltar ett hotell, semesterboende eller annan logi så kan HotelsCombined samarbeta med dig. Anslut till en av våra bokningsmotorpartners för att visa priser och tillgänglighet.
Hur du kommer igång
Skapa din listning för att vara synlig i våra resultat
Anslut till HotelsCombined via en bokningsmotor för att göra det möjligt för oss att visa priser och tillgänglighet.
Redigera din listning eller visa boenden
Gör justeringar i din existerande listning genom att ändra kontaktinformation eller faciliteter, uppdatera bilder eller ta bort din listning.
Analysera dina resultat
Se hur det går för ditt boende för att få ut det mesta av HotelsCombined.
Semesterboenden
För att din listning ska kunna visa information och priser på HotelsCombined så måste den gå att boka genom en onlineresebyrå (ex. Travelocity, Booking.com) eller en bokningsmotor (ex. WIHP eller Travelclick). När din listning är bokningsbar genom en leverantör som samarbetar med HotelsCombined kan vi sedan ta emot och visa priser för din egendom.
Visa ditt hotell med pris och tillgänglighet
Om du vill visa priser och tillgänglighet i realtid och låta användare boka online, måste ditt hotell anslutas till HotelsCombined via en extern tjänst, så kallad "bokningsmotor". Dessa är bara några av de leverantörer som kommer att kunna synka data med HotelsCombined.
Då så, låt oss fylla de där tomma sängarna
Om du redan är listad hos en annan resesajt som vi samarbetar med bör ditt boende vara synligt i HotelsCombineds resultat.
Om du vill ta bort bilder som tillhandahålls av våra partners eller om du har problem eller förslag längs vägen, tala om det för oss.