Semesterboenden i Cagnes-sur-Mer, Frankrike

Sök och jämför semesterboenden i Cagnes-sur-Mer, Frankrike från hundratals resesajter och spara pengar

Cagnes-sur-Mer, Alpes-Maritimes, Frankrike
4 okt — 5 okt2
Cagnes-sur-Mer, Alpes-Maritimes, Frankrike
tis 4/10
ons 5/10
...och mer
Hotell i populära städer i Frankrike
Semesterboenden i populära städer i Frankrike

Fakta om att bo i Cagnes-sur-Mer

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Cagnes-sur-Mer?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 170 kr per natt i Cagnes-sur-Mer, men 922 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Cagnes-sur-Mer låg på 578 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i maj (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i oktober (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Vilken del av Cagnes-sur-Mer är det bäst att bo i?

    Juan-les-Pins är det mest populära området i Cagnes-sur-Mer att bo i. Under det gångna året sökte 100% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Cagnes-sur-Mer inom Juan-les-Pins. Baserat på våra data är Résidence Aragon ett av de mest populära semesterboendena i Juan-les-Pins.

  • Finns det några semesterboenden av typen Lägenhetshotell i Cagnes-sur-Mer?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Lägenhetshotell i Cagnes-sur-Mer så har du 6 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Appart Hôtel Nemea Résidence Le Lido då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Lägenhetshotell bland våra användare.