Semesterboenden i Carcavelos, Portugal

Sök och jämför semesterboenden i Carcavelos, Portugal från hundratals resesajter och spara pengar

Carcavelos, Portugal
4 okt — 5 okt2
Carcavelos, Portugal
tis 4/10
ons 5/10
...och mer
Semesterboenden i populära städer i Portugal

Fakta om att bo i Carcavelos

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Carcavelos?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 310 kr per natt i Carcavelos, men 1 262 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Carcavelos låg på 575 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i juni (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i oktober (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Vilken del av Carcavelos är det bäst att bo i?

    Santa Maria Maior är det mest populära området i Carcavelos att bo i. Under det gångna året sökte 96% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Carcavelos inom Santa Maria Maior. Baserat på våra data är Tandem Palacio Alfama Suites ett av de mest populära semesterboendena i Santa Maria Maior.

  • Finns det några semesterboenden av typen Gästgiveri i Carcavelos?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Gästgiveri i Carcavelos så har du 6 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Dumont Lisbon Guesthouse då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Gästgiveri bland våra användare.