Semesterboenden i Cathedral City, CA

Sök och jämför semesterboenden i Cathedral City, CA från hundratals resesajter och spara pengar

Cathedral City, CA, USA
28 sep — 29 sep2
Cathedral City, CA, USA
ons 28/9
tors 29/9
...och mer

Topplistade semesterboenden iCathedral City

1
The Westin Mission Hills Resort Villas, Palm Springs
8,4 Utmärkt
71777 Dinah Shore Drive, Rancho Mirage, CA, United States
Visa på karta
6,8 km från centrum, Rancho Mirage, CA, USA 

The Westin Mission Hills Resort Villas Palm Springs erbjuder 4-stjärnigt boende i Rancho Mirage. Det har också gratis trådlöst internet, bubbelpool och utomhuspool.

Vart är det bra att bo i Cathedral City?

Fakta om att bo i Cathedral City

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Cathedral City?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 3 330 kr per natt i Cathedral City, men 3 192 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Cathedral City låg på 1 327 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i september (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i september (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket är det bästa semesterboendet i Cathedral City?

  The Westin Mission Hills Resort Villas, Palm Springs anses vara det bästa semesterboendet i Cathedral City baserat på användardata från HotelsCombined. The Westin Mission Hills Resort Villas, Palm Springs har ett genomsnittsbetyg på 8,4/10 från 289 omdömen.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Palm Springs Mnpl flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Cathedral City som ligger i närheten av Palm Springs Mnpl flygplats är The Westin Mission Hills Resort Villas, Palm Springs ett av de närmsta som endast ligger 9,4 km bort.

 • Vilken del av Cathedral City är det bäst att bo i?

  Baristo är det mest populära området i Cathedral City att bo i. Under det gångna året sökte 99% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Cathedral City inom Baristo. Baserat på våra data är 1 Bdrm~ Marquis Villas Resort~ Mountain Views, 1 Mile To Stadium, Great Location ett av de mest populära semesterboendena i Baristo.

 • Finns det några semesterboenden av typen Lägenhetshotell i Cathedral City?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Lägenhetshotell i Cathedral City så har du 2 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Sonder V Palm Springs då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Lägenhetshotell bland våra användare.