Semesterboenden i Como, Italien

Sök och jämför semesterboenden i Como, Italien från hundratals resesajter och spara pengar

Como, Como, Italien
30 jun — 1 jul2
Como, Como, Italien
tors 30/6
fre 1/7
...och mer

Billigaste semesterboendena i Como, Italien

Priser för semesterboenden i Como

De bästa priserna hittade av HotelsCombined-användare de senaste 24 timmarna.

Vart är det bra att bo i Como?

Fakta om att bo i Como

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Como?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 453 kr per natt i Como, men 1 187 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Como låg på 372 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i september (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i september (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket är det bästa semesterboendet i Como?

  Residence la Limonera anses vara det bästa semesterboendet i Como baserat på användardata från HotelsCombined. Residence la Limonera har ett genomsnittsbetyg på 9,3/10 från 500 omdömen.

 • Finns det semesterboenden i Como med “pool” listat som en tillgång?

  Ja, 1 Como semesterboende listar “pool” som en bekvämlighet i sin beskrivning över boendet. Camping Villaggio Paradiso är ett populärt semesterboende med denna bekvämlighet (baserat på data från HotelsCombined).

 • Finns det några semesterboenden av typen Bed & breakfast i Como?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Bed & breakfast i Como så har du 63 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på In Riva al Lago då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Bed & breakfast bland våra användare.