Semesterboenden i Coral Bay, Cypern

Sök och jämför semesterboenden i Coral Bay, Cypern från hundratals resesajter och spara pengar

Coral Bay, Cypern
24 sep — 25 sep2
Coral Bay, Cypern
lör 24/9
sön 25/9
...och mer

Vart är det bra att bo i Coral Bay?

Fakta om att bo i Coral Bay

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Coral Bay?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 045 kr per natt i Coral Bay, men 1 038 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Coral Bay låg på 430 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i augusti (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i april (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Larnaca flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Coral Bay som ligger i närheten av Larnaca flygplats är Villa Dioni ett av de närmsta som endast ligger 116,3 km bort.

 • Vilken del av Coral Bay är det bäst att bo i?

  Skala är det mest populära området i Coral Bay att bo i. Under det gångna året sökte 99% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Coral Bay inom Skala. Baserat på våra data är St. Lazaros Studios ett av de mest populära semesterboendena i Skala.

 • Finns det några semesterboenden av typen Lägenhetshotell i Coral Bay?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Lägenhetshotell i Coral Bay så har du 1 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Panareti Coral Bay Resort då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Lägenhetshotell bland våra användare.