Vandrarhem i Dali, Kina

Sök och jämför vandrarhem i Dali, Kina från hundratals resesajter och spara pengar

Dali, Yunnan, Kina
30 jun — 1 jul2
Dali, Yunnan, Kina
tors 30/6
fre 1/7
...och mer

Hotellpriser i Dali

3-stjärnigt

De bästa priserna hittade av HotelsCombined-användare de senaste 24 timmarna.

Vart är det bra att bo i Dali?

Fakta om att bo i Dali

 • Vad kostar ett vandrarhem i Dali?

  Vandrarhem i Dali kostar i genomsnitt 124 kr/natt. Du kommer dock upptäcka att priserna varierar under året. september är oftast den billigaste månaden för bokningar, medan oktober är den dyraste för vandrarhem i Dali. Våra användare hittade nyligen vandrarhem för 38 kr/natt –vilket för närvarande även är det lägsta priset. Alla erbjudanden i Dali som ligger på 124 kr/natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.

 • Vilket är det bästa vandrarhemmet i Dali?

  Med ett genomsnittligt betyg på 8,8 (av 10) från 295 användare på HotelsCombined ses The Jade Emu International Guesthouse som det bästa vandrarhemmet i Dali.

 • Vilket vandrarhem ligger närmst Dali flygplats?

  Det är 16,8 km från Dali flygplats till The Jade Emu International Guesthouse (det närmsta vandrarhemmet i Dali från flygplatsen).

 • Bör jag bo på ett vandrarhem i Dali?

  Vandrarhem i Dali tenderar att erbjuda ett mer socialt liv än hotell, vilket gör dem perfekta för utåtriktade resenärer som vill träffa nya människor. Hotell i Dali är generellt billigare än andra alternativ i staden tack vare sovarrangemanget med sovsalar. Detta betyder att du kan lägga dina pangar på andra saker, så som guidade turer och andra event.