Semesterboenden i Hel, Polen

Sök och jämför semesterboenden i Hel, Polen från hundratals resesajter och spara pengar

Hel, Polen
30 sep — 1 okt2
Hel, Polen
fre 30/9
lör 1/10
...och mer

Billigaste semesterboendena i Hel, Polen

Na Wydmach
8,3 Utmärkt
Hel, Pomorskie, Poland
Visa på karta
0,8 km från centrum, Hel, Polen 

Na Wydmach Spokoj Cisza Las dookola har 3-stjärnigt boende i Hel. Här finns även gratis trådlöst internet på allmänna platser, utomhuspool och bowlingbana.

351 kr
Genomsnitt per natt

Vart är det bra att bo i Hel?

Fakta om att bo i Hel

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Hel?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 629 kr per natt i Hel, men 575 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Hel låg på 259 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i oktober (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i april (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Finns det semesterboenden i Hel med “pets” listat som en tillgång?

    Ja, 1 Hel semesterboende listar “pets” som en bekvämlighet i sin beskrivning över boendet. Na Wydmach är ett populärt semesterboende med denna bekvämlighet (baserat på data från HotelsCombined).

  • Finns det några semesterboenden av typen Gästgiveri i Hel?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Gästgiveri i Hel så har du 6 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Cassubia då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Gästgiveri bland våra användare.