Semesterboenden i Kópavogur, Island

Sök och jämför semesterboenden i Kópavogur, Island från hundratals resesajter och spara pengar

Kópavogur, Island
24 sep — 25 sep2
Kópavogur, Island
lör 24/9
sön 25/9
...och mer

Topplistade semesterboenden iKópavogur

1
Icelandic Apartments
8,9 Utmärkt
Kópavogur, Island
Visa på karta
3,8 km från centrum, Kópavogur, Island 

Icelandic Apartments är beläget i Reykjavik och har även nära till områdets populära attraktioner. Här erbjuds även gratis trådlöst internet.

2
Alfred's Apartments
8,3 Utmärkt
Reykjavik, Island
Visa på karta
1,0 km från centrum, Reykjavik, Island 

Med sitt centrala läge har Alfred's Apartments nära tillgång till Reykjaviks mest kända sevärdheter och nöjen. Det erbjuder gratis internet, express in- och utcheckning och simbassäng.

Vart är det bra att bo i Kópavogur?

Fakta om att bo i Kópavogur

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Kópavogur?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 683 kr per natt i Kópavogur, men 1 640 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Kópavogur låg på 783 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i november (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i januari (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket är det bästa semesterboendet i Kópavogur?

  Icelandic Apartments anses vara det bästa semesterboendet i Kópavogur baserat på användardata från HotelsCombined. Icelandic Apartments har ett genomsnittsbetyg på 8,9/10 från 572 omdömen.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Reykjavik Domestic flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Kópavogur som ligger i närheten av Reykjavik Domestic flygplats är Alfred's Apartments ett av de närmsta som endast ligger 1,8 km bort.

 • Vilken del av Kópavogur är det bäst att bo i?

  Miðborg är det mest populära området i Kópavogur att bo i. Under det gångna året sökte 99% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Kópavogur inom Miðborg. Baserat på våra data är Room With a View Apartments ett av de mest populära semesterboendena i Miðborg.