Semesterboenden i Łódź, Polen

Sök och jämför semesterboenden i Łódź, Polen från hundratals resesajter och spara pengar

Łódź, Polen
5 okt — 6 okt2
Łódź, Polen
ons 5/10
tors 6/10
...och mer

Topplistade semesterboenden iŁódź

1
Apartamenty Aparts
8,2 Utmärkt
Łódź, Łódź, Polen
Visa på karta
1,3 km från centrum, Łódź, Polen 

Apartamenty Aparts har 4-stjärnigt boende i Łódź. Boende har möjlighet att använda gratis internet.

Vart är det bra att bo i Łódź?

Fakta om att bo i Łódź

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Łódź?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 371 kr per natt i Łódź, men 314 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Łódź låg på 165 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i oktober (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i september (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket är det bästa semesterboendet i Łódź?

  Apartamenty Aparts anses vara det bästa semesterboendet i Łódź baserat på användardata från HotelsCombined. Apartamenty Aparts har ett genomsnittsbetyg på 8,2/10 från 95 omdömen.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Łódź-Lublinek flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Łódź som ligger i närheten av Łódź-Lublinek flygplats är Apartamenty Aparts ett av de närmsta som endast ligger 6,0 km bort.

 • Vilken del av Łódź är det bäst att bo i?

  Śródmieście är det mest populära området i Łódź att bo i. Under det gångna året sökte 100% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Łódź inom Śródmieście. Baserat på våra data är Revolution Aparts - Rewolucji 27 ett av de mest populära semesterboendena i Śródmieście.

 • Finns det några semesterboenden av typen Lägenhetshotell i Łódź?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Lägenhetshotell i Łódź så har du 27 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Stare Kino Cinema Residence då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Lägenhetshotell bland våra användare.