Vandrarhem i Lviv, Ukraina

Sök och jämför vandrarhem i Lviv, Ukraina från hundratals resesajter och spara pengar

Lviv, Ukraina
30 jun — 1 jul2
Lviv, Ukraina
tors 30/6
fre 1/7
...och mer

Billigaste vandrarhemmen i Lviv, Ukraina

Hostel Vitan
7,6 Bra
26 Gazova Street, Lviv, Ukraine
Visa på karta
1,0 km från centrum, Lviv, Ukraina 

Hostel Vitan ligget lägligt till för att gå sightseeing, med promenadavstånd till flera av stadens attraktioner, inkluderande Jakob Glanzer Shul. Det erbjuds även kostnadsfritt Wi-Fi.

202 kr
Genomsnitt per natt

Vart är det bra att bo i Lviv?

Fakta om att bo i Lviv

  • Vad kostar ett vandrarhem i Lviv?

    Vandrarhem i Lviv kostar i genomsnitt 198 kr/natt. Du kommer dock upptäcka att priserna varierar under året. september är oftast den billigaste månaden för bokningar, medan september är den dyraste för vandrarhem i Lviv. Våra användare hittade nyligen vandrarhem för 46 kr/natt –vilket för närvarande även är det lägsta priset. Alla erbjudanden i Lviv som ligger på 145 kr/natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.

  • Vilket vandrarhem ligger närmst Lviv Danylo Halytskyi Intl flygplats?

    Det är 5,6 km från Lviv Danylo Halytskyi Intl flygplats till Hostel Comfort Plus (det närmsta vandrarhemmet i Lviv från flygplatsen).

  • Bör jag bo på ett vandrarhem i Lviv?

    Vandrarhem i Lviv tenderar att erbjuda ett mer socialt liv än hotell, vilket gör dem perfekta för utåtriktade resenärer som vill träffa nya människor. Hotell i Lviv är generellt billigare än andra alternativ i staden tack vare sovarrangemanget med sovsalar. Detta betyder att du kan lägga dina pangar på andra saker, så som guidade turer och andra event.