Semesterboenden i Mainz, Tyskland

Sök och jämför semesterboenden i Mainz, Tyskland från hundratals resesajter och spara pengar

Mainz, Tyskland
28 sep — 29 sep2
Mainz, Tyskland
ons 28/9
tors 29/9
...och mer

Vart är det bra att bo i Mainz?

Semesterboenden i populära städer i Tyskland

Fakta om att bo i Mainz

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Mainz?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 940 kr per natt i Mainz, men 878 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Mainz låg på 479 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i september (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i september (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Frankfurt flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Mainz som ligger i närheten av Frankfurt flygplats är Apartment Rhein Main ett av de närmsta som endast ligger 12,1 km bort.

 • Vilken del av Mainz är det bäst att bo i?

  Mitte är det mest populära området i Mainz att bo i. Under det gångna året sökte 99% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Mainz inom Mitte. Baserat på våra data är Zimmer Nähe Hbf. Wiesbaden ett av de mest populära semesterboendena i Mitte.

 • Finns det några semesterboenden av typen Pensionat i Mainz?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Pensionat i Mainz så har du 3 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Zwei Raben Pension då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Pensionat bland våra användare.