Vandrarhem i Mérida, Mexiko

Sök och jämför vandrarhem i Mérida, Mexiko från hundratals resesajter och spara pengar

Mérida, Yucatán, Mexiko
30 jun — 1 jul2
Mérida, Yucatán, Mexiko
tors 30/6
fre 1/7
...och mer

Hotellpriser i Mérida

2 stjärnor och mindre

De bästa priserna hittade av HotelsCombined-användare de senaste 24 timmarna.

Vart är det bra att bo i Mérida?

Fakta om att bo i Mérida

 • Vad kostar ett vandrarhem i Mérida?

  Vandrarhem i Mérida kostar i genomsnitt 255 kr/natt. Du kommer dock upptäcka att priserna varierar under året. november är oftast den billigaste månaden för bokningar, medan juni är den dyraste för vandrarhem i Mérida. Våra användare hittade nyligen vandrarhem för 74 kr/natt –vilket för närvarande även är det lägsta priset. Alla erbjudanden i Mérida som ligger på 239 kr/natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.

 • Vilket vandrarhem ligger närmst Mérida Rejon flygplats?

  Det är 5,4 km från Mérida Rejon flygplats till Che Nomadas Mérida Adults Only (det närmsta vandrarhemmet i Mérida från flygplatsen).

 • Bör jag bo på ett vandrarhem i Mérida?

  Vandrarhem i Mérida tenderar att erbjuda ett mer socialt liv än hotell, vilket gör dem perfekta för utåtriktade resenärer som vill träffa nya människor. Hotell i Mérida är generellt billigare än andra alternativ i staden tack vare sovarrangemanget med sovsalar. Detta betyder att du kan lägga dina pangar på andra saker, så som guidade turer och andra event.

 • Har Mérida några vandrarhem med “pool” listat som en bekvämlighet?

  Ja, Mérida har 1 vandrarhem med “pool” listat som en bekvämlighet. Enligt våra uppgifter är Che Nomadas Mérida Adults Only det mest populära vandrarhemmet i Mérida som erbjuder denna bekvämlighet.