Semesterboenden i Metairie, LA

Sök och jämför semesterboenden i Metairie, LA från hundratals resesajter och spara pengar

Metairie, LA, USA
30 sep — 1 okt2
Metairie, LA, USA
fre 30/9
lör 1/10
...och mer

Fakta om att bo i Metairie

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Metairie?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 2 136 kr per natt i Metairie, men 2 063 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Metairie låg på 816 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i september (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i september (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Vilken del av Metairie är det bäst att bo i?

    Central Business District är det mest populära området i Metairie att bo i. Under det gångna året sökte 100% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Metairie inom Central Business District. Baserat på våra data är Bourbon Place by Sextant ett av de mest populära semesterboendena i Central Business District.

  • Finns det några semesterboenden av typen Lägenhetshotell i Metairie?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Lägenhetshotell i Metairie så har du 1 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Pet-Friendly Elegant condos New Orleans då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Lägenhetshotell bland våra användare.