Semesterboenden i North Miami Beach, FL

Sök och jämför semesterboenden i North Miami Beach, FL från hundratals resesajter och spara pengar

North Miami Beach, FL, USA
7 okt — 8 okt2
North Miami Beach, FL, USA
fre 7/10
lör 8/10
...och mer

Topplistade semesterboenden iNorth Miami Beach

1
Art Deco Ocean Walk Apartments
Miami Beach, FL, United States
Visa på karta
4,0 km från centrum, Miami Beach, FL, USA 

Art Deco Ocean Walk Apartments ligger i South Beach och utgör en perfekt bas när du besöker Miami Beach med Jewish Museum of Florida, Ocean Drive och Wolfsonian finansunderrättelseenhet inom gångavstånd. Det erbjuds även gratis trådlöst internet.

2
Ivory On The Bay
Miami Beach, FL, United States
Visa på karta
7,8 km från centrum, Miami Beach, FL, USA 

Acqua Bay Luxury Apartments ligger i Bay Harbor Islands och har gratis trådlöst internet på allmänna platser. Ligger en kort promenad från Bal Harbour Shops.

Vart är det bra att bo i North Miami Beach?

Fakta om att bo i North Miami Beach

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i North Miami Beach?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 723 kr per natt i North Miami Beach, men 1 418 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i North Miami Beach låg på 337 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i oktober (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i juni (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Miami Intl flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i North Miami Beach som ligger i närheten av Miami Intl flygplats är Art Deco Ocean Walk Apartments ett av de närmsta som endast ligger 15,5 km bort.

 • Vilken del av North Miami Beach är det bäst att bo i?

  South Beach är det mest populära området i North Miami Beach att bo i. Under det gångna året sökte 99% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i North Miami Beach inom South Beach. Baserat på våra data är The West Ave Studios ett av de mest populära semesterboendena i South Beach.

 • Finns det några semesterboenden av typen Semesterboende i North Miami Beach?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Semesterboende i North Miami Beach så har du 113 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Evolve North Miami Beach House with Pool and Gazebo! då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Semesterboende bland våra användare.