Semesterboenden i Parañaque, Filippinerna

Sök och jämför semesterboenden i Parañaque, Filippinerna från hundratals resesajter och spara pengar

Parañaque, Metro Manila, Filippinerna
29 sep — 30 sep2
Parañaque, Metro Manila, Filippinerna
tors 29/9
fre 30/9
...och mer
Hotell i populära områden i Parañaque
Semesterboenden i populära städer i Filippinerna

Fakta om att bo i Parañaque

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Parañaque?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 401 kr per natt i Parañaque, men 311 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Parañaque låg på 83 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i oktober (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i september (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Vilken del av Parañaque är det bäst att bo i?

    Bonifacio Global City är det mest populära området i Parañaque att bo i. Under det gångna året sökte 100% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Parañaque inom Bonifacio Global City. Baserat på våra data är Mj Home ett av de mest populära semesterboendena i Bonifacio Global City.

  • Finns det några semesterboenden av typen Gästgiveri i Parañaque?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Gästgiveri i Parañaque så har du 6 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Aam Transient And Guest House då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Gästgiveri bland våra användare.