Semesterboenden i Rostock, Tyskland

Sök och jämför semesterboenden i Rostock, Tyskland från hundratals resesajter och spara pengar

Rostock, Tyskland
2 dec — 3 dec2
Rostock, Tyskland
fre 2/12
lör 3/12
...och mer

Billigaste semesterboendena i Rostock, Tyskland

Appartement Vermietung Brunner
9,0 Utmärkt
Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland
Visa på karta
0,9 km från centrum, Rostock, Tyskland 

Appartement Vermietung Brunner ligger i Rostock och har kostnadsfritt internet. Det ligger endast en kort bilresa från University of Rostock och erbjuder gratis offentlig parkering på plats.

654 kr
Genomsnitt per natt

Vart är det bra att bo i Rostock?

Fakta om att bo i Rostock

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Rostock?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 946 kr per natt i Rostock, men 846 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Rostock låg på 421 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i december (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i november (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Rostock Laage flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Rostock som ligger i närheten av Rostock Laage flygplats är Appartement Vermietung Brunner ett av de närmsta som endast ligger 22,6 km bort.

 • Vilken del av Rostock är det bäst att bo i?

  Mitte är det mest populära området i Rostock att bo i. Under det gångna året sökte 94% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Rostock inom Mitte. Baserat på våra data är Stadtvilla An der Viergelindenbrücke ett av de mest populära semesterboendena i Mitte.

 • Finns det några semesterboenden av typen Bed & breakfast i Rostock?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Bed & breakfast i Rostock så har du 3 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Appartement-Hotel Rostock då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Bed & breakfast bland våra användare.