Semesterboenden i Rye, Australien

Sök och jämför semesterboenden i Rye, Australien från hundratals resesajter och spara pengar

Rye, VIC, Australien
24 sep — 25 sep2
Rye, VIC, Australien
lör 24/9
sön 25/9
...och mer

Billigaste semesterboendena i Rye, Australien

Moonlight Bay Apartments
8,7 Utmärkt
Rye, VIC, Australia
Visa på karta
1,6 km från centrum, Rye, VIC, Australien 

Moonlight Bay Apartments har bubbelpool och utomhuspool och ligger endast några minuter med bil från Rosebud och Sorrento. Det finns också ett gym med simbassäng.

1 472 kr
Genomsnitt per natt

Vart är det bra att bo i Rye?

Fakta om att bo i Rye

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Rye?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 819 kr per natt i Rye, men 1 798 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Rye låg på 1 370 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i augusti (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i april (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Finns det semesterboenden i Rye med “wifi” listat som en tillgång?

    Ja, 2 Rye semesterboenden listar “wifi” som en bekvämlighet i sin beskrivning över boendet. Moonlight Bay Apartments är ett populärt semesterboende med denna bekvämlighet (baserat på data från HotelsCombined).

  • Finns det några semesterboenden av typen Motell i Rye?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Motell i Rye så har du 3 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Rosebud Motel då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Motell bland våra användare.