Semesterboenden i Suceava, Rumänien

Sök och jämför semesterboenden i Suceava, Rumänien från hundratals resesajter och spara pengar

Suceava, Rumänien
29 sep — 30 sep2
Suceava, Rumänien
tors 29/9
fre 30/9
...och mer

Billigaste semesterboendena i Suceava, Rumänien

Villa Alice
9,1 Utmärkt
Suceava, Romania
Visa på karta
2,9 km från centrum, Suceava, Rumänien 

Detta egendomen är beläget i Suceava, med endast kort gångavstånd från History Museum of Suceava och har även bastu, bubbelpool och gratis trådlöst internet. Det ligger lägligt till för de som önskar att utforska områdets lokala attraktioner.

736 kr
Genomsnitt per natt

Vart är det bra att bo i Suceava?

Fakta om att bo i Suceava

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Suceava?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 672 kr per natt i Suceava, men 620 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Suceava låg på 291 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i juni (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i september (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Vilket semesterboende ligger närmst Suceava Salcea flygplats?

    Om du är på jakt efter semesterbostäder i Suceava som ligger i närheten av Suceava Salcea flygplats är Villa Alice ett av de närmsta som endast ligger 8,7 km bort.

  • Finns det några semesterboenden av typen Gästgiveri i Suceava?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Gästgiveri i Suceava så har du 15 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Lotus då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Gästgiveri bland våra användare.