Semesterboenden i Tarragona, Spanien

Sök och jämför semesterboenden i Tarragona, Spanien från hundratals resesajter och spara pengar

Tarragona, Katalonien, Spanien
24 sep — 25 sep2
Tarragona, Katalonien, Spanien
lör 24/9
sön 25/9
...och mer

Topplistade semesterboenden iTarragona

Billigaste semesterboendena i Tarragona, Spanien

Vart är det bra att bo i Tarragona?

Fakta om att bo i Tarragona

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Tarragona?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 788 kr per natt i Tarragona, men 635 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Tarragona låg på 268 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i juli (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i oktober (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket är det bästa semesterboendet i Tarragona?

  Apartamentos Córcega anses vara det bästa semesterboendet i Tarragona baserat på användardata från HotelsCombined. Apartamentos Córcega har ett genomsnittsbetyg på 6,5/10 från 190 omdömen.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Reus flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Tarragona som ligger i närheten av Reus flygplats är Apartamentos Córcega ett av de närmsta som endast ligger 8,3 km bort.

 • Finns det några semesterboenden av typen Pensionat i Tarragona?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Pensionat i Tarragona så har du 1 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Pension Fonda Suiza då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Pensionat bland våra användare.