Semesterboenden i Thun, Schweiz

Sök och jämför semesterboenden i Thun, Schweiz från hundratals resesajter och spara pengar

Thun, Schweiz
24 sep — 25 sep2
Thun, Schweiz
lör 24/9
sön 25/9
...och mer

Billigaste semesterboendena i Thun, Schweiz

Max Aviation Villa & Apartments
8,7 Utmärkt
Bern, Bern, Schweiz
Visa på karta
2,4 km från centrum, Bern, Schweiz 

Max Aviation Villa & Apartments ligger i Bern med endast en 20-minuters biltur från Bern Regional flygplats, de erbjuder även simbassäng. Här finns även gratis trådlöst internet på allmänna platser, mötesrum och express in- och utcheckning.

1 273 kr
Genomsnitt per natt

Vart är det bra att bo i Thun?

Fakta om att bo i Thun

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Thun?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 2 547 kr per natt i Thun, men 2 443 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Thun låg på 880 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i september (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i september (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Belp flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Thun som ligger i närheten av Belp flygplats är Max Aviation Villa & Apartments ett av de närmsta som endast ligger 3,7 km bort.

 • Vilken del av Thun är det bäst att bo i?

  Mattenhof-Weissenbühl är det mest populära området i Thun att bo i. Under det gångna året sökte 100% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Thun inom Mattenhof-Weissenbühl. Baserat på våra data är Cheap Room and Kitchen ett av de mest populära semesterboendena i Mattenhof-Weissenbühl.

 • Finns det några semesterboenden av typen Bed & breakfast i Thun?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Bed & breakfast i Thun så har du 6 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Bed & Breakfast Villa Alma då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Bed & breakfast bland våra användare.