Vandrarhem i Vientiane, Laos

Sök och jämför vandrarhem i Vientiane, Laos från hundratals resesajter och spara pengar

Vientiane, Laos
30 jun — 1 jul2
Vientiane, Laos
tors 30/6
fre 1/7
...och mer

Billigaste vandrarhemmen i Vientiane, Laos

Pvo Hostel
Pankham Rd. 12/125, Vientiane, Laos
Visa på karta
0,9 km från centrum, Vientiane, Laos 

PVO Hostel ligger mitt i en variation av populära turistattraktioner, butiker och matställen. Det är perfekt för gäster som vill upptäcka Vientiane och dess närområden. Det erbjuds även kostnadsfritt Wi-Fi.

131 kr
Genomsnitt per natt

Hotellpriser i Vientiane

2 stjärnor och mindre

De bästa priserna hittade av HotelsCombined-användare de senaste 24 timmarna.

Vart är det bra att bo i Vientiane?

Fakta om att bo i Vientiane

  • Vad kostar ett vandrarhem i Vientiane?

    Vandrarhem i Vientiane kostar i genomsnitt 83 kr/natt. Du kommer dock upptäcka att priserna varierar under året. september är oftast den billigaste månaden för bokningar, medan november är den dyraste för vandrarhem i Vientiane. Våra användare hittade nyligen vandrarhem för 42 kr/natt –vilket för närvarande även är det lägsta priset. Alla erbjudanden i Vientiane som ligger på 70 kr/natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.

  • Vilket vandrarhem ligger närmst Vientiane Wattay flygplats?

    Det är 4,9 km från Vientiane Wattay flygplats till My Box Hostel & Cafe (det närmsta vandrarhemmet i Vientiane från flygplatsen).

  • Bör jag bo på ett vandrarhem i Vientiane?

    Vandrarhem i Vientiane tenderar att erbjuda ett mer socialt liv än hotell, vilket gör dem perfekta för utåtriktade resenärer som vill träffa nya människor. Hotell i Vientiane är generellt billigare än andra alternativ i staden tack vare sovarrangemanget med sovsalar. Detta betyder att du kan lägga dina pangar på andra saker, så som guidade turer och andra event.