Ställen att bo på

Hotell nära Barra Beach, Aveiro

Sök och jämför hotell nära Barra Beach från hundratals resesajter och gör besparingar.

Barra Beach - Aveiro, Portugal
28 jun — 29 jun2
Barra Beach - Aveiro, Portugal
fre 28/6
lör 29/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Barra Beach?

Utforska olika stadsdelar och områden i Barra Beach för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 21 juni 2024.
Använd kartan för att hitta boenden i närheten av Barra Beach eller de sevärdheter du planerar att besöka. Om du klickar på ett hotells namn får du tillgång till mer information och kan boka det hotellet.

Fakta om att bo i Barra Beach

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Barra Beach för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 21 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach – det har fått ett betyg på 8,6 från 719 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Vilket är ett bra hotell i Barra Beach nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är det hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är mest rekommenderat av användare på HotelsCombined med 4 280 recensioner och ett betyg på 8,0/10.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram?

  Ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram är voco Makkah med ett betyg på 8,8/10 av 5 598 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Hur mycket kostar hotell i Barra Beach?

  Det genomsnittliga priset för ett hotell i Barra Beach är 492 kr/natt är baserat på sökningar på HotelsCombined under de senaste 3 dagarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Barra Beach?

  Priser för hotell i Barra Beach har hittats för så lite som 418 kr/natt de senaste 3 dagarna.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Barra Beach?

  Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Masjid al-Haram är de mest populära sevärdheterna i Barra Beach enligt våra uppgifter. Du kan uppleva Lamai Beach om du planerar att besöka Koh Samui. Du kan besöka Amsterdam Centraal om du bor i Amsterdam. Masjid al-Haram är tillgängligt medan man bor i Mekka.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Barra Beach

Överväg alternativa vistelser i Aveiro
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Aveiro

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.