Ställen att bo på

Hotell nära Carlisle Barracks, Carlisle

Sök och jämför hotell nära Carlisle Barracks från hundratals resesajter och gör besparingar.

Carlisle Barracks - Carlisle, PA, USA
27 jun — 28 jun2
Carlisle Barracks - Carlisle, PA, USA
tors 27/6
fre 28/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Carlisle Barracks?

Utforska olika stadsdelar och områden i Carlisle Barracks för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 20 juni 2024.
Använd kartan för att hitta hotell i närheten av Carlisle Barracks eller boenden som ligger nära de sevärdheter du kommer att besöka. Om du klickar på ett hotells namn får du tillgång till mer information och kan boka det hotellet.

Fakta om att bo i Carlisle Barracks

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Carlisle Barracks för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 20 juni 2024.
 • Vilka är de bästa hotellen nära Carlisle Barracks?

  357 resenärer gav Comfort Suites Downtown Carlisle ett genomsnittsbetyg på 8,4/10. Det kan också vara värt att ta en titt på Carlisle House som fick ett betyg på 9,3/10 från 22 resenärer.

 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett hotell i närheten av Lamai Beach som är populärt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,6 från 719 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Carlisle Barracks nära Amsterdam Centraal?

  För ett bra hotell i närheten av Amsterdam Centraal kan du ta en titt på The Flying Pig Downtown Youth Hostel – det har ett betyg på 8,0/10 från 4 280 omdömen på HotelsCombined.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram?

  I närheten av Masjid al-Haram hittar du voco Makkah som har ett betyg på 8,8 från 5 598 omdömen på HotelsCombined.

 • Hur mycket kostar hotell i Carlisle Barracks?

  Hotell i Carlisle Barracks har ett genomsnittspris på 553 kr/natt (baserat på sökningar på HotelsCombined under de senaste 3 dagarna).

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Carlisle Barracks?

  Användare på HotelsCombined har hittat billiga hotell i närheten av Carlisle Barracks från 553 kr per natt under de senaste 3 dagarna.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Carlisle Barracks?

  Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Masjid al-Haram är de mest populära sevärdheterna i Carlisle Barracks enligt våra uppgifter. Du kan uppleva Lamai Beach om du planerar att besöka Koh Samui. Du kan besöka Amsterdam Centraal om du bor i Amsterdam. Masjid al-Haram är tillgängligt medan man bor i Mekka.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Carlisle Barracks

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.