Ställen att bo på

Hotell nära Chung-tai Shan Monastery, Puli Township

Sök och jämför hotell nära Chung-tai Shan Monastery från hundratals resesajter och gör besparingar.

Chung-tai Shan Monastery - Puli Township, Taiwan
23 jun — 24 jun2
Chung-tai Shan Monastery - Puli Township, Taiwan
sön 23/6
mån 24/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Chung-tai Shan Monastery?

Utforska olika stadsdelar och områden i Chung-tai Shan Monastery för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 16 juni 2024.
Använd kartan för att hitta hotell i närheten av Chung-tai Shan Monastery eller boenden som ligger nära de sevärdheter du kommer att besöka. Du kan hitta mer information om ett visst hotell på kartan genom att klicka på dess namn.

Fakta om att bo i Chung-tai Shan Monastery

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Chung-tai Shan Monastery för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 16 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett hotell i närheten av Lamai Beach som är populärt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,6 från 708 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Chung-tai Shan Monastery nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 244 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Ett bra hotell i närheten av Kata Beach är Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) med ett betyg på 8,3/10 av 669 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Hur mycket kostar hotell i Chung-tai Shan Monastery?

  Hotell i Chung-tai Shan Monastery kostar i genomsnitt 305 kr/natt enligt data från HotelsCombined för de senaste 72 timmarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Chung-tai Shan Monastery?

  Under de senaste 3 dagarna har hotell i Chung-tai Shan Monastery hittats för så lite som 305 kr/natt i sökningar gjorda av användare på HotelsCombined.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Chung-tai Shan Monastery?

  Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Kata Beach är de mest populära sevärdheterna i Chung-tai Shan Monastery enligt våra uppgifter. Du kan uppleva Lamai Beach om du planerar att besöka Koh Samui. Du kan besöka Amsterdam Centraal om du bor i Amsterdam. Kata Beach är tillgängligt medan man bor i Karon.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Chung-tai Shan Monastery

Överväg alternativa vistelser i Puli Township
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Puli Township

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.