Ställen att bo på

Hotell nära Cishan Old Street, Kaohsiung

Sök och jämför hotell nära Cishan Old Street från hundratals resesajter och gör besparingar.

Cishan Old Street - Kaohsiung, Taiwan
28 jun — 29 jun2
Cishan Old Street - Kaohsiung, Taiwan
fre 28/6
lör 29/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Cishan Old Street?

Utforska olika stadsdelar och områden i Cishan Old Street för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 21 juni 2024.
Scrolla och zooma in på de områden nära Cishan Old Street som du planerar att besöka för att hitta närliggande boenden. Om du klickar på ett hotellnamn kommer du till en sida med priser, recensioner och mer användbar information.

Fakta om att bo i Cishan Old Street

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Cishan Old Street för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 21 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett populärt hotell i närheten av Lamai Beach som starkt rekommenderas med ett genomsnittsbetyg på 8,6 från 719 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Cishan Old Street nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 280 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram?

  Om du besöker Masjid al-Haram är närliggande voco Makkah ett populärt hotell bland användare på HotelsCombined (5 598 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 8,8/10).

 • Hur mycket kostar hotell i Cishan Old Street?

  Hotell i Cishan Old Street har ett genomsnittspris på 554 kr/natt (baserat på sökningar på HotelsCombined under de senaste 3 dagarna).

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Cishan Old Street?

  Användare på HotelsCombined har hittat billiga hotell i närheten av Cishan Old Street från 492 kr per natt under de senaste 3 dagarna.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Cishan Old Street?

  De mest populära landmärkena i Cishan Old Street är Lamai Beach (i Koh Samui), Amsterdam Centraal (i Amsterdam) och Masjid al-Haram (i Mekka) enligt vår användardata. Om du planerar att besöka någon av dessa rekommenderar vi att du hittar ett hotell i närheten för att minska restiden.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Cishan Old Street

Överväg alternativa vistelser i Kaohsiung
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Kaohsiung

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.