Hotell nära Cleveland Clinic Campus, East Cleveland

Sök och jämför hotell nära Cleveland Clinic Campus från hundratals resesajter och gör besparingar.

Cleveland Clinic Campus - East Cleveland, OH, USA
20 jun — 21 jun2
Cleveland Clinic Campus - East Cleveland, OH, USA
tors 20/6
fre 21/6
...och mer

Fakta om att bo i Cleveland Clinic Campus

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Cleveland Clinic Campus för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 13 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett populärt hotell i närheten av Lamai Beach som starkt rekommenderas med ett genomsnittsbetyg på 8,6 från 707 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Cleveland Clinic Campus nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 245 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Ett bra hotell i närheten av Kata Beach är Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) med ett betyg på 8,3/10 av 668 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Hur mycket kostar hotell i Cleveland Clinic Campus?

  Sökningar från de senaste 72 timmarna visar att det är normal med ett genomsnittspris på omkring 583 kr/natt för ett hotell i Cleveland Clinic Campus.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Cleveland Clinic Campus?

  Användare på HotelsCombined har hittat billiga hotell i närheten av Cleveland Clinic Campus från 354 kr per natt under de senaste 3 dagarna.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Cleveland Clinic Campus?

  Det finns så mycket att se och göra i Cleveland Clinic Campus, men vi har kommit fram till att de mest populära sevärdheterna är Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Kata Beach. Du kommer att vilja bo i Koh Samui för att besöka Lamai Beach, Amsterdam för att besöka Amsterdam Centraal och Karon för att besöka Kata Beach.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Cleveland Clinic Campus

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.