Semesterboenden i Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka

Sök och jämför semesterboenden i Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka från hundratals resesajter och spara pengar

Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka
17 aug — 18 aug2
Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka
ons 17/8
tors 18/8
...och mer

Förfina din sökning

Antal stjärnor
Gästrecensioner
Faciliteter
Gratis bekvämligheter
Visa alla filter

Populära semesterboenden i Dehiwala-Mount Lavinia

Filtrera efter stjärnrank
Alla filter
Four Seasons Villa
Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka
Visa på karta
1,6 km från centrum, Dehiwala-Mount Lavinia, Sri Lanka 

Four Seasons Villa ligger inom en kort promenad från Mount Lavinia Bus Station och är en perfekt bas under ett besök i Colombo. Gäster kan även använda kostnadsfritt Wi-Fi under sin vistelse.

Vart är det bra att bo i Dehiwala-Mount Lavinia?

Fakta om att bo i Dehiwala-Mount Lavinia

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Dehiwala-Mount Lavinia?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 281 kr per natt i Dehiwala-Mount Lavinia, men 223 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Dehiwala-Mount Lavinia låg på 63 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i maj (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i november (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket är det bästa semesterboendet i Dehiwala-Mount Lavinia?

  Supun Arcade Residency anses vara det bästa semesterboendet i Dehiwala-Mount Lavinia baserat på användardata från HotelsCombined. Supun Arcade Residency har ett genomsnittsbetyg på 7,3/10 från 607 omdömen.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Dehiwala-Mount Lavinia som ligger i närheten av Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base flygplats är Supun Arcade Residency ett av de närmsta som endast ligger 6,7 km bort.

 • Vilken del av Dehiwala-Mount Lavinia är det bäst att bo i?

  Bambalapitiya är det mest populära området i Dehiwala-Mount Lavinia att bo i. Under det gångna året sökte 98% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Dehiwala-Mount Lavinia inom Bambalapitiya. Baserat på våra data är Trellis Apartment ett av de mest populära semesterboendena i Bambalapitiya.

 • Finns det några semesterboenden av typen Lägenhetshotell i Dehiwala-Mount Lavinia?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Lägenhetshotell i Dehiwala-Mount Lavinia så har du 3 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Global Towers Hotel & Apartments då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Lägenhetshotell bland våra användare.