Ställen att bo på

Hotell nära Geneve Plage, Cologny

Sök och jämför hotell nära Geneve Plage från hundratals resesajter och gör besparingar.

Geneve Plage - Cologny, Schweiz
20 jun — 21 jun2
Geneve Plage - Cologny, Schweiz
tors 20/6
fre 21/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Geneve Plage?

Utforska olika stadsdelar och områden i Geneve Plage för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 13 juni 2024.
Scrolla genom kartan för att hitta hotell nära Geneve Plage och de områden du planerar att besöka. Om du klickar på ett hotells namn får du tillgång till mer information och kan boka det hotellet.

Fakta om att bo i Geneve Plage

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Geneve Plage för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 13 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach – det har fått ett betyg på 8,6 från 707 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Vilket är ett bra hotell i Geneve Plage nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 245 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Ett bra hotell i närheten av Kata Beach är Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) med ett betyg på 8,3/10 av 668 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Hur mycket kostar hotell i Geneve Plage?

  Det genomsnittliga priset för ett hotell i Geneve Plage är 489 kr per natt är baserat på data från de senaste 3 dagarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Geneve Plage?

  Sökningar på HotelsCombined under de 3 senaste dagarna indikerar billiga hotell i Geneve Plage med priser från så lite som 479 kr/natt, beroende på populariteten hos dina valda datum.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Geneve Plage?

  Om dina resplaner till Geneve Plage är flexibla rekommenderar vi att du besöker minst en av följande populära sevärdheter: Lamai Beach, Amsterdam Centraal, eller Kata Beach. Koh Samui är den stad du bör bo i om du vill besöka Lamai Beach. Att bo i Amsterdam är att föredra om man vill besöka Amsterdam Centraal. För att besöka Kata Beach är det bekvämast om du bor i Karon.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Geneve Plage

Överväg alternativa vistelser i Cologny
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Cologny

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.