Hotell nära Hailing Island, Yangjiang

Sök och jämför hotell nära Hailing Island från hundratals resesajter och gör besparingar.

Hailing Island - Yangjiang, Guangdong, Kina
21 jun — 22 jun2
Hailing Island - Yangjiang, Guangdong, Kina
fre 21/6
lör 22/6
...och mer

Fakta om att bo i Hailing Island

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Hailing Island för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 14 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett hotell i närheten av Lamai Beach som är populärt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,6 från 707 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Hailing Island nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är det mest rekommenderade hotellet i närheten av Amsterdam Centraal på HotelsCombined (ett betyg på 8,0 över 4 244 omdömen).

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  668 omdömen från HotelsCombined för Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) ger det ett betyg på 8,3/10 vilket gör det till ett väldigt rekommenderat hotell i närheten av Kata Beach.

 • Hur mycket kostar hotell i Hailing Island?

  Det genomsnittliga priset för ett hotell i Hailing Island är 782 kr per natt är baserat på data från de senaste 3 dagarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Hailing Island?

  136 kr per natt är det billigaste hotellpriset i Hailing Island som vi kan hitta i vår data från de senaste 72 timmarna.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Hailing Island?

  Den mest populära sevärdheten i Hailing Island är Lamai Beach som ligger i Koh Samui, följt av Amsterdam Centraal och Kata Beach, som ligger i Amsterdam respektive Karon. Beroende på var och hur länge du planerar att stanna i Hailing Island kanske du kan besöka åtminstone en av dessa städer.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Hailing Island

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.