Ställen att bo på

Hotell nära Independence Boulevard, Charlotte

Sök och jämför hotell nära Independence Boulevard från hundratals resesajter och gör besparingar.

Independence Boulevard - Charlotte, NC, USA
21 jun — 22 jun2
Independence Boulevard - Charlotte, NC, USA
fre 21/6
lör 22/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Independence Boulevard?

Utforska olika stadsdelar och områden i Independence Boulevard för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 14 juni 2024.
Scrolla genom kartan för att hitta hotell nära Independence Boulevard och de områden du planerar att besöka. Som en extra fördel kan användarna klicka på ett hotell som de är intresserade av för att hitta information och erbjudanden för det hotellet.

Fakta om att bo i Independence Boulevard

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Independence Boulevard för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 14 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Omdömen för Pavilion Samui Villas & Resort rekommenderar det som ett bra ställe att bo på i närheten av Lamai Beach med ett genomsnittsbetyg på 8,6/10 från 707 betyg.

 • Vilket är ett bra hotell i Independence Boulevard nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 244 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Ett bra hotell i närheten av Kata Beach är Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) med ett betyg på 8,3/10 av 668 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Hur mycket kostar hotell i Independence Boulevard?

  Hotell i Independence Boulevard kostar i genomsnitt 573 kr/natt enligt data från HotelsCombined för de senaste 72 timmarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Independence Boulevard?

  Det billigaste priset för hotell i närheten av Independence Boulevard som hittats av användare på HotelsCombined under de senaste 72 timmarna ligger på 386 kr/natt.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Independence Boulevard?

  Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Kata Beach är de mest populära sevärdheterna i Independence Boulevard enligt våra uppgifter. Du kan uppleva Lamai Beach om du planerar att besöka Koh Samui. Du kan besöka Amsterdam Centraal om du bor i Amsterdam. Kata Beach är tillgängligt medan man bor i Karon.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Independence Boulevard

Överväg alternativa vistelser i Charlotte
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Charlotte

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.