Ställen att bo på

Hotell nära Mercado Puerto, Valparaíso

Sök och jämför hotell nära Mercado Puerto från hundratals resesajter och gör besparingar.

Mercado Puerto - Valparaíso, Chile
23 jun — 24 jun2
Mercado Puerto - Valparaíso, Chile
sön 23/6
mån 24/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Mercado Puerto?

Utforska olika stadsdelar och områden i Mercado Puerto för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 16 juni 2024.
Navigera till de områden nära Mercado Puerto som du planerar att besöka för att hitta hotell i närheten. Om du klickar på ett hotellnamn kommer du till en sida med priser, recensioner och mer användbar information.

Fakta om att bo i Mercado Puerto

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Mercado Puerto för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 16 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach – det har fått ett betyg på 8,6 från 708 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Vilket är ett bra hotell i Mercado Puerto nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 244 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Om du besöker Kata Beach är närliggande Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) ett populärt hotell bland användare på HotelsCombined (669 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 8,3/10).

 • Hur mycket kostar hotell i Mercado Puerto?

  Hotell i Mercado Puerto har ett genomsnittspris på 116 kr/natt (baserat på sökningar på HotelsCombined under de senaste 3 dagarna).

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Mercado Puerto?

  Användare på HotelsCombined har hittat billiga hotell i närheten av Mercado Puerto från 53 kr per natt under de senaste 3 dagarna.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Mercado Puerto?

  Det finns så mycket att se och göra i Mercado Puerto, men vi har kommit fram till att de mest populära sevärdheterna är Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Kata Beach. Du kommer att vilja bo i Koh Samui för att besöka Lamai Beach, Amsterdam för att besöka Amsterdam Centraal och Karon för att besöka Kata Beach.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Mercado Puerto

Överväg alternativa vistelser i Valparaíso
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Valparaíso

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.