Ställen att bo på

Hotell nära Ondangwa Craft Market, Ondangwa

Sök och jämför hotell nära Ondangwa Craft Market från hundratals resesajter och gör besparingar.

Ondangwa Craft Market - Ondangwa, Namibien
28 jun — 29 jun2
Ondangwa Craft Market - Ondangwa, Namibien
fre 28/6
lör 29/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Ondangwa Craft Market?

Utforska olika stadsdelar och områden i Ondangwa Craft Market för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 21 juni 2024.
Scrolla och zooma in på de områden nära Ondangwa Craft Market som du planerar att besöka för att hitta närliggande boenden. Du kan få mer information om ett visst hotell genom att klicka på hotellets namn på kartan.

Fakta om att bo i Ondangwa Craft Market

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Ondangwa Craft Market för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 21 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett hotell i närheten av Lamai Beach som är populärt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,6 från 719 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Ondangwa Craft Market nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 280 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram?

  Om du planerar att bo i närheten av Masjid al-Haram kan det vara värt att ta en titt på voco Makkah som har ett betyg på 8,8 från 5 598 omdömen.

 • Hur mycket kostar hotell i Ondangwa Craft Market?

  Det genomsnittliga priset för ett hotell i Ondangwa Craft Market är 680 kr per natt är baserat på data från de senaste 3 dagarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Ondangwa Craft Market?

  Priser för hotell i Ondangwa Craft Market har hittats för så lite som 649 kr/natt de senaste 3 dagarna.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Ondangwa Craft Market?

  Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Masjid al-Haram är de mest populära sevärdheterna i Ondangwa Craft Market enligt våra uppgifter. Du kan uppleva Lamai Beach om du planerar att besöka Koh Samui. Du kan besöka Amsterdam Centraal om du bor i Amsterdam. Masjid al-Haram är tillgängligt medan man bor i Mekka.

Visa fler vanliga frågor
Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.