Semesterboenden i Saint-Laurent-du-Var, Frankrike

Sök och jämför semesterboenden i Saint-Laurent-du-Var, Frankrike från hundratals resesajter och spara pengar

Saint-Laurent-du-Var, Alpes-Maritimes, Frankrike
30 sep — 1 okt2
Saint-Laurent-du-Var, Alpes-Maritimes, Frankrike
fre 30/9
lör 1/10
...och mer
Semesterboenden i populära städer i Frankrike
Hotell i populära städer i Frankrike

Fakta om att bo i Saint-Laurent-du-Var

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Saint-Laurent-du-Var?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 440 kr per natt i Saint-Laurent-du-Var, men 1 369 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Saint-Laurent-du-Var låg på 904 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i september (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i juni (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Vilken del av Saint-Laurent-du-Var är det bäst att bo i?

    Promenade des Anglais är det mest populära området i Saint-Laurent-du-Var att bo i. Under det gångna året sökte 98% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Saint-Laurent-du-Var inom Promenade des Anglais. Baserat på våra data är Apartment Palais de France ett av de mest populära semesterboendena i Promenade des Anglais.

  • Finns det några semesterboenden av typen Lägenhetshotell i Saint-Laurent-du-Var?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Lägenhetshotell i Saint-Laurent-du-Var så har du 6 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Aparthotel Adagio access Nice Magnan då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Lägenhetshotell bland våra användare.