Ställen att bo på

Hotell nära Casa Santo Domingo, Antigua Guatemala

Sök och jämför hotell nära Casa Santo Domingo från hundratals resesajter och gör besparingar.

Casa Santo Domingo - Antigua Guatemala, Guatemala
27 jun — 28 jun2
Casa Santo Domingo - Antigua Guatemala, Guatemala
tors 27/6
fre 28/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Casa Santo Domingo?

Utforska olika stadsdelar och områden i Casa Santo Domingo för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 20 juni 2024.
Scrolla och zooma in på de områden nära Casa Santo Domingo som du planerar att besöka för att hitta närliggande boenden. Som en extra fördel kan användarna klicka på ett hotell som de är intresserade av för att hitta information och erbjudanden för det hotellet.

Fakta om att bo i Casa Santo Domingo

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Casa Santo Domingo för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 20 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett populärt hotell i närheten av Lamai Beach som starkt rekommenderas med ett genomsnittsbetyg på 8,6 från 719 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Casa Santo Domingo nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är det hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är mest rekommenderat av användare på HotelsCombined med 4 277 recensioner och ett betyg på 8,0/10.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram?

  5 595 omdömen från HotelsCombined för voco Makkah ger det ett betyg på 8,8/10 vilket gör det till ett väldigt rekommenderat hotell i närheten av Masjid al-Haram.

 • Hur mycket kostar hotell i Casa Santo Domingo?

  Hotell i Casa Santo Domingo har ett genomsnittspris på 94 kr/natt (baserat på sökningar på HotelsCombined under de senaste 3 dagarna).

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Casa Santo Domingo?

  Sökningar på HotelsCombined under de 3 senaste dagarna indikerar billiga hotell i Casa Santo Domingo med priser från så lite som 83 kr/natt, beroende på populariteten hos dina valda datum.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Casa Santo Domingo?

  Den mest populära sevärdheten i Casa Santo Domingo är Lamai Beach som ligger i Koh Samui, följt av Amsterdam Centraal och Masjid al-Haram, som ligger i Amsterdam respektive Mekka. Beroende på var och hur länge du planerar att stanna i Casa Santo Domingo kanske du kan besöka åtminstone en av dessa städer.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Casa Santo Domingo

Överväg alternativa vistelser i Antigua Guatemala
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Antigua Guatemala

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.