Semesterboenden i Sanya, Kina

Sök och jämför semesterboenden i Sanya, Kina från hundratals resesajter och spara pengar

Sanya, Hainan, Kina
13 aug — 14 aug2
Sanya, Hainan, Kina
lör 13/8
sön 14/8
...och mer

Priser för semesterboenden i Sanya

4+ stjärnor

De bästa priserna hittade av HotelsCombined-användare de senaste 24 timmarna.

Vart är det bra att bo i Sanya?

Fakta om att bo i Sanya

 • Hur mycket kostar ett semesterboende i Sanya?

  I genomsnitt kostar ett semesterboende 651 kr per natt i Sanya, men 426 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Sanya låg på 158 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i maj (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i augusti (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

 • Vilket semesterboende ligger närmst Sanya flygplats?

  Om du är på jakt efter semesterbostäder i Sanya som ligger i närheten av Sanya flygplats är Yalong Bay Villas And Spa ett av de närmsta som endast ligger 25,2 km bort.

 • Vilken del av Sanya är det bäst att bo i?

  Downtown Sanya är det mest populära området i Sanya att bo i. Under det gångna året sökte 99% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Sanya inom Downtown Sanya. Baserat på våra data är Steem International Resort Sanya ett av de mest populära semesterboendena i Downtown Sanya.

 • Finns det några semesterboenden av typen Resort i Sanya?

  Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Resort i Sanya så har du 195 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Sanya Marriott Yalong Bay Resort & Spa då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Resort bland våra användare.