Semesterboenden i Sidi Bou Said, Tunisien

Sök och jämför semesterboenden i Sidi Bou Said, Tunisien från hundratals resesajter och spara pengar

Sidi Bou Said, Tunisien
30 sep — 1 okt2
Sidi Bou Said, Tunisien
fre 30/9
lör 1/10
...och mer

Fakta om att bo i Sidi Bou Said

  • Hur mycket kostar ett semesterboende i Sidi Bou Said?

    I genomsnitt kostar ett semesterboende 1 144 kr per natt i Sidi Bou Said, men 1 063 kr per natt eller mindre kan ses som ett bra erbjudande. Det bästa priset för semesterboende som våra användare nyligen hittat i Sidi Bou Said låg på 440 kr per natt. Om du kan, försök då att undvika att boka ditt boende i maj (då detta är den dyraste månaden). Om du bokar i juli (den billigaste månaden) finns det chans att du kan spara pengar.

  • Vilken del av Sidi Bou Said är det bäst att bo i?

    Berges du Lac är det mest populära området i Sidi Bou Said att bo i. Under det gångna året sökte 100% av användarna på HotelsCombined i jakt på semesterboende i Sidi Bou Said inom Berges du Lac. Baserat på våra data är Luxury Apartment at Berges Lac2 ett av de mest populära semesterboendena i Berges du Lac.

  • Finns det några semesterboenden av typen Semesterboende i Sidi Bou Said?

    Om du funderar på att boka ett semesterboende av typen Semesterboende i Sidi Bou Said så har du 63 att välja mellan. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Cosy Duplex In Sidi Bou Said då det för närvarande är det mest populära alternativet av typen Semesterboende bland våra användare.