Ställen att bo på

Hotell nära Silver Star Mountain Resort, Vernon

Sök och jämför hotell nära Silver Star Mountain Resort från hundratals resesajter och gör besparingar.

Silver Star Mountain Resort - Vernon, BC, Kanada
20 jun — 21 jun2
Silver Star Mountain Resort - Vernon, BC, Kanada
tors 20/6
fre 21/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Silver Star Mountain Resort?

Utforska olika stadsdelar och områden i Silver Star Mountain Resort för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 13 juni 2024.
Använd kartan för att hitta boenden i närheten av Silver Star Mountain Resort eller de sevärdheter du planerar att besöka. Om du klickar på ett hotells namn får du tillgång till mer information och kan boka det hotellet.

Fakta om att bo i Silver Star Mountain Resort

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Silver Star Mountain Resort för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 13 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Omdömen för Pavilion Samui Villas & Resort rekommenderar det som ett bra ställe att bo på i närheten av Lamai Beach med ett genomsnittsbetyg på 8,6/10 från 707 betyg.

 • Vilket är ett bra hotell i Silver Star Mountain Resort nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 245 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Ett bra hotell i närheten av Kata Beach är Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) med ett betyg på 8,3/10 av 668 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Hur mycket kostar hotell i Silver Star Mountain Resort?

  Hotell i Silver Star Mountain Resort har ett genomsnittspris på 1 260 kr/natt (baserat på sökningar på HotelsCombined under de senaste 3 dagarna).

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Silver Star Mountain Resort?

  Under de senaste 3 dagarna har hotell i Silver Star Mountain Resort hittats för så lite som 1 260 kr/natt i sökningar gjorda av användare på HotelsCombined.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Silver Star Mountain Resort?

  Det finns så mycket att se och göra i Silver Star Mountain Resort, men vi har kommit fram till att de mest populära sevärdheterna är Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Kata Beach. Du kommer att vilja bo i Koh Samui för att besöka Lamai Beach, Amsterdam för att besöka Amsterdam Centraal och Karon för att besöka Kata Beach.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Silver Star Mountain Resort

Överväg alternativa vistelser i Vernon
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Vernon

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.