Hotell nära Kom Ombo Temple, Assuan

Sök och jämför hotell nära Kom Ombo Temple från hundratals resesajter och gör besparingar.

Kom Ombo Temple - Assuan, Egypten
29 jun — 30 jun2
Kom Ombo Temple - Assuan, Egypten
lör 29/6
sön 30/6
...och mer

Fakta om att bo i Kom Ombo Temple

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Kom Ombo Temple för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 22 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Med ett betyg på 8,6/10 från 719 omdömen är Pavilion Samui Villas & Resort ett bra hotell i närheten av Lamai Beach som rekommenderas väl av användare på HotelsCombined.

 • Vilket är ett bra hotell i Kom Ombo Temple nära Amsterdam Centraal?

  För ett bra hotell i närheten av Amsterdam Centraal kan du ta en titt på The Flying Pig Downtown Youth Hostel – det har ett betyg på 8,0/10 från 4 280 omdömen på HotelsCombined.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram?

  Om du planerar att bo i närheten av Masjid al-Haram kan det vara värt att ta en titt på voco Makkah som har ett betyg på 8,8 från 5 598 omdömen.

 • Hur mycket kostar hotell i Kom Ombo Temple?

  Sökningar från de senaste 72 timmarna visar att det är normal med ett genomsnittspris på omkring 11 kr/natt för ett hotell i Kom Ombo Temple.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Kom Ombo Temple?

  Det billigaste priset för hotell i närheten av Kom Ombo Temple som hittats av användare på HotelsCombined under de senaste 72 timmarna ligger på 11 kr/natt.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Kom Ombo Temple?

  Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Masjid al-Haram är de mest populära sevärdheterna i Kom Ombo Temple enligt våra uppgifter. Du kan uppleva Lamai Beach om du planerar att besöka Koh Samui. Du kan besöka Amsterdam Centraal om du bor i Amsterdam. Masjid al-Haram är tillgängligt medan man bor i Mekka.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Kom Ombo Temple

Överväg alternativa vistelser i Assuan
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Assuan

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.