Hotell nära Parc National de Waza, Waza

Sök och jämför hotell nära Parc National de Waza från hundratals resesajter och gör besparingar.

Parc National de Waza - Waza, Kamerun
23 jun — 24 jun2
Parc National de Waza - Waza, Kamerun
sön 23/6
mån 24/6
...och mer

Fakta om att bo i Parc National de Waza

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Parc National de Waza för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 16 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett hotell i närheten av Lamai Beach som är populärt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,6 från 708 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Parc National de Waza nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är det mest rekommenderade hotellet i närheten av Amsterdam Centraal på HotelsCombined (ett betyg på 8,0 över 4 244 omdömen).

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Om du besöker Kata Beach är närliggande Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) ett populärt hotell bland användare på HotelsCombined (669 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 8,3/10).

 • Hur mycket kostar hotell i Parc National de Waza?

  Hotell i Parc National de Waza kostar i genomsnitt 11 kr/natt enligt data från HotelsCombined för de senaste 72 timmarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Parc National de Waza?

  Under de senaste 3 dagarna har hotell i Parc National de Waza hittats för så lite som 0 kr/natt i sökningar gjorda av användare på HotelsCombined.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Parc National de Waza?

  Om dina resplaner till Parc National de Waza är flexibla rekommenderar vi att du besöker minst en av följande populära sevärdheter: Lamai Beach, Amsterdam Centraal, eller Kata Beach. Koh Samui är den stad du bör bo i om du vill besöka Lamai Beach. Att bo i Amsterdam är att föredra om man vill besöka Amsterdam Centraal. För att besöka Kata Beach är det bekvämast om du bor i Karon.

Visa fler vanliga frågor
Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.