• Logga in
Cookies

Best Price Guarantee

Best Price Guarantee

Vi vill att du betalar lägsta möjliga pris för ditt hotell. Om du skulle hitta ditt hotellrum på en annan webbplats, med samma bokningsvillkor och till ett lägre online pris efter att du har bokat på en webbplats som är listad på HotelsCombined, återbetalar vid dig skillnaden. Detta förutsatt att det lägre priset finns att tillgå på:

 • En annan webbplats än de som är tillgängliga för bokning på HotelsCombined och
 • Andra officiella hotellwebbplatser eller webbplatser som drivs direkt av hotellet än de som nås från hotellsidan på HotelsCombined, via länken "Officiell Webbplats"
Du måste kontakta oss inom 24 timmar efter att du gjort din bokning för att vara berättigad till Bästa pris-garantin.

Villkor:

 1. Det lägre priset måste finnas tillgängligt på den webbplats som inte finns i HotelsCombined:s jämförelseprocess.
 2. Du måste ha bokat ditt rum med den webbplats som erbjuder det bästa priset genom HotelsCombined.
 3. Eftersom hotellpriser frekvent kan ändras måste du kontakta oss inom 24 timmar efter att du köpt ditt hotellrum från den webbplats som erbjuder det bästa priset på HotelsCombined. Vänligen inkludera följande information: Ditt namn, bokningsnummer, kopia av bokningsbekräftelsen (e-post/kupong) och webbplatsen där det lägre priset finns.
 4. Garantin gäller inte bokningar som görs samma dag som du ska bo på hotellet.
 5. Garantin gäller endast med hänsyn till ett lägre pris som kan bokas på nätet. Det lägre priset på nätet ska kunna bokas när vi godkänner din fordran inom en 24 timmarsperiod.
 6. Det lägre priset måste finnas på nätet för ett motsvarande rum på samma hotell som har bokats via den webbplats som erbjuder det bästa priset på HotelsCombined, med samma in- och utcheckningsdatum samt samma bokningsvillkor.
 7. Det lägre priset ska vara i samma valuta.
 8. HotelsCombined återbetalar endast skillnaden mellan priset som har hittats påden webbplats som erbjuder det bästa priset på HotelsCombined och det lägre priset om din bokning hos HotelsCombined partners webbplats har fullbordats, inte har avbrutits eller inte omfattas av en no-show.
 9. Bästa pris-garantin gäller inte för hotellrum som köps via eller i kombination med medlemskapspriser, stamgästerbjudanden, lojalitetspoäng eller andra belöningsprogram eller specialerbjudanden hos hotellet där bokningen sker. Lägre priser som erhålls via "opaque sites" där det exakta hotellet inte är känt förrän efter bokningen är också undantagna från garantin.
 10. Om din fordran går igenom utgår "Återbetalning av prisskillnad" inom 30 dagar efter utcheckningsdatumet för din bokning med den webbplats som erbjuder det bästa priset på HotelsCombined.
 11. Betalning kan göras till PayPal-konton.