Hotell nära Arthur's Pass National Park, Arthur's Pass

Sök och jämför hotell nära Arthur's Pass National Park från hundratals resesajter och gör besparingar.

Arthur's Pass National Park - Arthur's Pass, Nya Zeeland
20 Jun — 21 Jun2
Arthur's Pass National Park - Arthur's Pass, Nya Zeeland
Thu 20/6
Fri 21/6
...och mer

Fakta om att bo i Arthur's Pass National Park

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Arthur's Pass National Park för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 13 June 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach – det har fått ett betyg på 8,6 från 707 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Vilket är ett bra hotell i Arthur's Pass National Park nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är det mest rekommenderade hotellet i närheten av Amsterdam Centraal på HotelsCombined (ett betyg på 8,0 över 4 244 omdömen).

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Om du besöker Kata Beach är närliggande Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) ett populärt hotell bland användare på HotelsCombined (668 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 8,3/10).

 • Hur mycket kostar hotell i Arthur's Pass National Park?

  Hotell i Arthur's Pass National Park kostar i genomsnitt 772 kr/natt enligt data från HotelsCombined för de senaste 72 timmarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Arthur's Pass National Park?

  Användare på HotelsCombined har hittat billiga hotell i närheten av Arthur's Pass National Park från 772 kr per natt under de senaste 3 dagarna.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Arthur's Pass National Park?

  Den mest populära sevärdheten i Arthur's Pass National Park är Lamai Beach som ligger i Koh Samui, följt av Amsterdam Centraal och Kata Beach, som ligger i Amsterdam respektive Karon. Beroende på var och hur länge du planerar att stanna i Arthur's Pass National Park kanske du kan besöka åtminstone en av dessa städer.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Arthur's Pass National Park

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.