Ställen att bo på

Hotell nära Basingstoke Railway Station, Basingstoke

Sök och jämför hotell nära Basingstoke Railway Station från hundratals resesajter och gör besparingar.

Basingstoke Railway Station - Basingstoke, England, Storbritannien
27 jun — 28 jun2
Basingstoke Railway Station - Basingstoke, England, Storbritannien
tors 27/6
fre 28/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Basingstoke Railway Station?

Utforska olika stadsdelar och områden i Basingstoke Railway Station för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 20 juni 2024.
Navigera till de områden nära Basingstoke Railway Station som du planerar att besöka för att hitta hotell i närheten. Du kan få mer information om ett visst hotell genom att klicka på hotellets namn på kartan.

Fakta om att bo i Basingstoke Railway Station

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Basingstoke Railway Station för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 20 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett hotell i närheten av Lamai Beach som är populärt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,6 från 719 omdömen.

 • Vilket är ett bra hotell i Basingstoke Railway Station nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är det mest rekommenderade hotellet i närheten av Amsterdam Centraal på HotelsCombined (ett betyg på 8,0 över 4 280 omdömen).

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram?

  5 598 omdömen från HotelsCombined för voco Makkah ger det ett betyg på 8,8/10 vilket gör det till ett väldigt rekommenderat hotell i närheten av Masjid al-Haram.

 • Hur mycket kostar hotell i Basingstoke Railway Station?

  Hotell i Basingstoke Railway Station kostar i genomsnitt 595 kr/natt enligt data från HotelsCombined för de senaste 72 timmarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Basingstoke Railway Station?

  Sökningar på HotelsCombined under de 3 senaste dagarna indikerar billiga hotell i Basingstoke Railway Station med priser från så lite som 501 kr/natt, beroende på populariteten hos dina valda datum.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Basingstoke Railway Station?

  Den mest populära sevärdheten i Basingstoke Railway Station är Lamai Beach som ligger i Koh Samui, följt av Amsterdam Centraal och Masjid al-Haram, som ligger i Amsterdam respektive Mekka. Beroende på var och hur länge du planerar att stanna i Basingstoke Railway Station kanske du kan besöka åtminstone en av dessa städer.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Basingstoke Railway Station

Överväg alternativa vistelser i Basingstoke
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Basingstoke

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.