Ställen att bo på

Hotell nära Sapporo Dome, Sapporo

Sök och jämför hotell nära Sapporo Dome från hundratals resesajter och gör besparingar.

Sapporo Dome - Sapporo, Japan
20 jun — 21 jun2
Sapporo Dome - Sapporo, Japan
tors 20/6
fre 21/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Sapporo Dome?

Utforska olika stadsdelar och områden i Sapporo Dome för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 13 juni 2024.
Använd kartan för att hitta hotell i närheten av Sapporo Dome eller boenden som ligger nära de sevärdheter du kommer att besöka. Som en extra fördel kan användarna klicka på ett hotell som de är intresserade av för att hitta information och erbjudanden för det hotellet.

Fakta om att bo i Sapporo Dome

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Sapporo Dome för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 13 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Med ett betyg på 8,6/10 från 707 omdömen är Pavilion Samui Villas & Resort ett bra hotell i närheten av Lamai Beach som rekommenderas väl av användare på HotelsCombined.

 • Vilket är ett bra hotell i Sapporo Dome nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är ett populärt hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är omtyckt bland användare på HotelsCombined med ett betyg på 8,0 från 4 244 omdömen.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Kata Beach?

  Om du planerar att bo i närheten av Kata Beach kan det vara värt att ta en titt på Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa (Sha Plus+) som har ett betyg på 8,3 från 668 omdömen.

 • Hur mycket kostar hotell i Sapporo Dome?

  Hotell i Sapporo Dome kostar i genomsnitt 167 kr/natt enligt data från HotelsCombined för de senaste 72 timmarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Sapporo Dome?

  Under de senaste 3 dagarna har hotell i Sapporo Dome hittats för så lite som 125 kr/natt i sökningar gjorda av användare på HotelsCombined.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Sapporo Dome?

  Lamai Beach, Amsterdam Centraal och Kata Beach är de mest populära sevärdheterna i Sapporo Dome enligt våra uppgifter. Du kan uppleva Lamai Beach om du planerar att besöka Koh Samui. Du kan besöka Amsterdam Centraal om du bor i Amsterdam. Kata Beach är tillgängligt medan man bor i Karon.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Sapporo Dome

Överväg alternativa vistelser i Sapporo
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Sapporo

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.