Ställen att bo på

Hotell nära Shin-Sapporo Station, Sapporo

Sök och jämför hotell nära Shin-Sapporo Station från hundratals resesajter och gör besparingar.

Shin-Sapporo Station - Sapporo, Japan
29 jun — 30 jun2
Shin-Sapporo Station - Sapporo, Japan
lör 29/6
sön 30/6
...och mer

Vart är det bra att bo i Shin-Sapporo Station?

Utforska olika stadsdelar och områden i Shin-Sapporo Station för att hitta den perfekta platsen för ditt boende. Kartuppgifterna uppdaterades senast 22 juni 2024.
Scrolla genom kartan för att hitta hotell nära Shin-Sapporo Station och de områden du planerar att besöka. Du kan hitta mer information om ett visst hotell på kartan genom att klicka på dess namn.

Fakta om att bo i Shin-Sapporo Station

Hitta användbara tips och insikter om att övernatta i Shin-Sapporo Station för att få ut så mycket av möjligt av din upplevelse. De vanliga frågorna och svaren uppdaterades senast 22 juni 2024.
 • Vilket är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach?

  Pavilion Samui Villas & Resort är ett bra hotell i närheten av Lamai Beach – det har fått ett betyg på 8,6 från 719 omdömen från användare på HotelsCombined.

 • Vilket är ett bra hotell i Shin-Sapporo Station nära Amsterdam Centraal?

  The Flying Pig Downtown Youth Hostel är det hotell i närheten av Amsterdam Centraal som är mest rekommenderat av användare på HotelsCombined med 4 280 recensioner och ett betyg på 8,0/10.

 • Finns det ett bra hotell i närheten av Masjid al-Haram?

  Om du besöker Masjid al-Haram är närliggande voco Makkah ett populärt hotell bland användare på HotelsCombined (5 598 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 8,8/10).

 • Hur mycket kostar hotell i Shin-Sapporo Station?

  Hotell i Shin-Sapporo Station kostar i genomsnitt 315 kr/natt enligt data från HotelsCombined för de senaste 72 timmarna.

 • Vad kostar ett billigt hotell nära Shin-Sapporo Station?

  Sökningar på HotelsCombined under de 3 senaste dagarna indikerar billiga hotell i Shin-Sapporo Station med priser från så lite som 284 kr/natt, beroende på populariteten hos dina valda datum.

 • Vilka är de mest populära sevärdheterna att besöka i Shin-Sapporo Station?

  Den mest populära sevärdheten i Shin-Sapporo Station är Lamai Beach som ligger i Koh Samui, följt av Amsterdam Centraal och Masjid al-Haram, som ligger i Amsterdam respektive Mekka. Beroende på var och hur länge du planerar att stanna i Shin-Sapporo Station kanske du kan besöka åtminstone en av dessa städer.

Visa fler vanliga frågor

Hitta bättre resultat för din vistelse i Shin-Sapporo Station

Överväg alternativa vistelser i Sapporo
Om du letar efter en viss typ av hotell kan du överväga dessa alternativ för resor till Sapporo

Miljontals omdömen
Riktiga betyg och omdömen från miljontals gäster som du. Boka ditt perfekta boende tryggt och säkert!
De bästa hotellerbjudandena
HotelsCombined söker igenom över 3 miljoner hotell och boenden och sammanställer dem på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och hitta det perfekta boendet.
Gratis avbokning
Planer ändras – vi förstår det. Därför kan du söka efter och boka hotell och boende på HotelsCombined från leverantörer som erbjuder gratis avbokning.